Sofie Løwe klar for Oppsal! – Oppsal Håndball
Foto av : Erik Skjøldt

Sofie Løwe klar for Oppsal!

Det er med stor glede vi kan presentere Sofie Løwe som ny Oppsalspillere de kommende 2 sesongene!

Sofie er 20 år og kommer fra Larvik HK. Hun har spilt Rema 1000 ligaen for Larvik de 2 siste sesongene og har hatt en viktig rolle i laget som før siste serierunde har en veldig god mulighet til å kapre en sluttspillplass. Sofie har bl.a. startet de 5 siste kampene for Vestfoldklubben.

Hun en bakspiller som kan bekle både venstre back og midtbackrollen. Og med en høyde på 1.77 ruver hun bra i forsvar og kan stå både 2er og 3er!

Vi gleder oss virkelig til å se deg i Oppsaldrakten, og Sofie har følgende kommentar til overgangen:

«Jeg gleder meg til å bli en del av Oppsaljentene fra neste sesong. Etter fire år i Larvik Håndballklubb, ser jeg frem til nye og spennende utfordringer. Med klubbskiftet medfølger flytting fra hjembyen til storbyen, hvor jeg gleder meg til å utvikle meg videre som håndballspiller.

Foto av : Erik Skjøldt

Jeg har stor tro på prosjektet til Oppsal, og er ikke i tvil om at satsingen til klubben kan oppnå sine mål. Jeg ønsker å bidra med mine kvaliteter, både på og utenfor banen, og har veldig stor tro på at dette klubbskiftet kan bli ordentlig bra. Jeg ser veldig frem til å møte alle i og rundt klubben»!

Hovedtrener Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med overgangen, og han har følgende kommentar til signeringen:

«Vi er først og fremst veldig fornøyde med å få Sofie Løwe på laget de kommende sesongene! Hun er en dedikert og meget seriøs jente som har høye mål for sin håndballkariere, og det er synonymt med de som skal være en del av Oppsalstallen i tiden fremover. Sofie er fortsatt ung, men samtidig fått erfaring fra det øverste nivået de siste to årene som jeg er sikker på at vi skal få nyte godt av i Oppsal. Også er det et stort pluss at hun er anvendelig og kan bekle ulike roller både forsvarsmessig og angrepsmessig! Jeg tror at Sofie blir en spiller som dere på tribunen helt sikkert kommer til å elske å heie på, med sin vilje til å «blø» ordentlig for drakta, avslutter Henrik!»