Henriette Jack Larsen signert for 2 nye år! – Oppsal Håndball

Henriette Jack Larsen signert for 2 nye år!

Nok en viktig spiller for Oppsal håndball er klar for å være med på en veldig spennende reise med klubben!

Henriette er en 02 landslagsspiller som kom til Oppsal før denne sesongen. Denne signeringen er nok et godt signal på at prosjektet vårt er attraktivt og spennende. 

Dette sier Henriette selv om hvorfor hun ville være med videre i Oppsal: 

«Oppsal har et veldig spennende prosjekt som jeg ser frem imot å bli en del av. Jeg har stor tro på det som er i vente og teamet rundt laget. Jeg trives svært godt i klubben og gleder meg til å bidra med det jeg kan for at de høye ambisjonene og målene vi setter oss skal bli nådd. Jeg ser frem mot nye utfordringer og utvikle meg enda mer som spiller. Jeg har mange drømmer som jeg ser frem imot å oppnå sammen med Oppsaljentene.»

Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig fornøyd med å ha med Henriette videre, og har dette å si om signeringen:

« Jeg er utrolig glad for å ha med Henriette videre! Gjennom samtaler og møter den siste tiden har jeg fått et meget godt inntrykk! Hun er en utrolig dedikert og seriøs jente som virkelig har lyst til å bli en toppspiller! 

Hadde det ikke vært for skadene, så er jeg sikker på at Henriette hadde hatt en meget god sesong i Rema 1000 denne sesongen. Nå satser vi på at uflaksen er brukt opp, og etter planen skal hun være tilbake i mai. Da skal vi jobbe hardt i tiden fremover for at hun skal skal ta steg videre i midtbackposisjonen. 

Jeg håper og tror at Henriette Jack Larsen er en spiller Oppsal skal få mye glede av i årene som kommer!»