Kristin Halvorsen er med videre – Oppsal Håndball

Kristin Halvorsen er med videre

Det er med stor glede vi kan informere om at Kristin har skrevet under for 2 nye år i Oppsal.

Hun har dette å si om hvorfor hun er med videre:

«Jeg ser frem til å komme i gang med 2 nye år. Oppsal er en klubb som betyr mye for meg og jeg har mer eller mindre vokst opp i Oppsal Arena. Det er mye spennende som skjer i klubben nå og jeg har stor tro på prosjektet. Det er en motivert spillergruppe og et veldig godt team som kommer inn rundt laget. Jeg skal bidra med det jeg kan for å få Oppsal opp i Eliteserien igjen. Vi har høye ambisjoner og jeg gleder meg til å starte jobben for å nå målene vi har satt oss.»

Henrik Wilhelmsen er også strålende fornøyd med Kristin de kommende sesongene, og har dette å si om signeringen:

«Det er fantastisk å ha med Kristin videre! Hun er en av bærebjelkene i dagens lag, og en Oppsaljente som virkelig vil gå i krigen for at vi skal lykkes! Dessverre har hun hatt en sesong preget av skader og sykdom. Men jeg har stor tro på at Kristin skal utvikle seg og få sin beste sesong i Oppsaldrakten kommende sesong! Også skal vi som lag jobbe for å involvere linjespillerne enda mer i spillet, avslutter Henrik. «