Mille er med videre – Oppsal Håndball

Mille er med videre

Vi er godt i gang med planlegging av en ekstremt spennende fremtid for Oppsal håndball. Sammensetningen av stallen for neste sesong er en viktig del av jobben for å få Oppsal opp igjen til Rema 1000 ligaen!

Det er veldig mye positivt som skjer om dagen, og vi vil i tiden fremover presentere spillere som har signert og er veldig motiverte for å være med på reisen som venter.

Den første ut spilleren som vi ønsker å presentere er Mille Tveit Porsmyr.

Vi er utrolig glade for at Mille har signert en ny 2års kontrakt med Oppsal håndball. ​

Her er hennes tanker om hvorfor hun har signert ny kontrakt med klubben hun har vært i de siste 2 årene:

«Jeg trives godt i klubben og er glad for at jeg har fått muligheten til å bli med på storsatsingen til Oppsal. Det er høye ambisjoner, men med de rammene som er satt har jeg stor tro på Oppsal og jeg ønsker å bidra. Jeg ser frem til å bli en del av et team med såpass høye ambisjoner og tror samtidig at håndballen Oppsal skal spille vil passe meg godt. Laget har et veldig godt miljø og et godt grunnlag å bygge videre på. Med litt mer rutine og med et spennende team rundt laget har jeg stor tro på oppsal de kommende årene.

​Hovedtrener Henrik Wilhelmsen er også naturligvis veldig godt fornøyd med å ha med Mille videre, og har denne kommentaren til signeringen:

«Mille er en spiller jeg har hatt stor sans for i flere år! Hun er en dønn lojal spiller som alltid legger maks i potten både i trening og kamp! 

Det er slike spillere jeg ønsker skal ha på seg Oppsaldrakten i årene som kommer!

Duellstyrken til Mille er det høyt nivå på, også er jeg sikker på at hun har et større potensiale i det kollektive spillet vi sammen skal få utviklet.

Jeg gleder meg virkelig til å jobbe med Mille, avslutter Henrik»