Prisdryss på årsmøtet – Oppsal Håndball

Prisdryss på årsmøtet

Tradisjonen tro kåres det hvert år «Årets spiller» i flere kategorier og » Årets Ildsjel «. Nytt av året var prisen for » Årets initiativ » som gikk til Martin Tønnesen for jobben som er lagt ned med oppstart av herrelaget . Nedenfor finner du en presentasjon av vinnerne og begrunnelsen for tildelingen.

Oppsal Håndball gratulerer vinnerne og retter en stor takk til alle som har bidratt i sesongen 2021/2022.

Årets spiller dame senior elite:

Hun har jobbet hardt gjennom hele 2021 og tatt steg opp som elitespiller. Hun viser gjennom tester og fysisk trening at hun er best trent på laget. Videre har hun tatt mer og mer ansvar og blitt en tydelig stemme i gruppa. På sine beste dager viser hun fram en herlig skuddteknikk som gir kampene ekstra underholdning.

Årets spiller dame senior elite er Nora Løken!

Årets spiller dame junior elite:

Junior/rekrutt har levert over all forventning i år men tanke på det utgangspunktet vi hadde da vi startet oppkjøringen i fjor vår. Få spillere og tynn stall. Så her er det vanskelig å bare plukke ut en spiller.

Hun er linjespiller født 01 (siste års junior) har vært i Oppsal i tre sesonger, den første sesongen hospiterte hun fra samarbeidsklubben Ellingsrud. Hun er en dedikert jente som legger ned mye trening for å oppnå sine mål, som er å spille på høyeste mulig nivå.

Hun har utmerket seg veldig i årets NM J20, hvor hun bla var en stor bidragsyter da Oppsal knuste Larvik i kvart finalen med 14 mål. Hun skåret 5 mål på 6 forsøk. Hun har også fått hospitert med A-laget denne sesongen som er blitt kronet med debut i Rema 1000 ligaen mot Storhamar. Hvor på 10 min spill fikk hun lagd en straffe.

Ellers er Hun alltid positiv, lytter til trenerne og gjør sitt beste om det er trening eller kamp. En treners drøm.

Årets spiller dame junior elite er Rebecka Hagen!

Årets spiller damer bredde:

Hun har hatt god utvikling gjennom sesongen, vært på LK06 samling. Hun har markert seg tydelig i Bringserien for J05, og viser generelt veldig gode holdninger. Ett enkelt valg.

Årets spiller damer bredde er Ida Hylbak fra jenter 06!

Årets spiller herre senior:

Etter ett par rare sesonger så er det en som må trekke frem. Han er pålitelig og en humørspreder. En type spiller som er med på å gjøre treningene morsomme.

Årets spiller herre senior er Sigurd Skriung!

Årets initiativ.

Den tildeles en person som har hatt et ønske om å sørge for et det blir et godt guttemiljø med et herrelag å se opp til i klubben vår.

Allerede under nedstenging i 2020 tok vedkommende første henvendelse til Styreleder om hvordan og hva vi kan gjøre på guttesiden.

Det ble lagt en plan om at et herrelag var viktig for klubben, men hele 2020 og store deler av 2021 la en demper for mulighetene.

Men vedkommende holdt motet opp og i august var herrelaget i gang igjen og har i dag ca 15 spillere.

Det ble arrangert en sosial tilstelning på en av hjemmekampene i høst og vedkommende var innom for å snakke med barna. Ble en fin opplevelse både for barn og spillere.

Årets initiativ tildeles Martin Tønnesen!

Årets ildsjel

Årets ildsjel i Oppsal Håndball 2021 er en stor resurs for klubben og har vært i mange år. Spesielt i korona årene 2020 og 2021 har årets ildsjel vist et utrolig stort engasjement og ståpå vilje som er langt mer enn det vi kan forvente. Årets ildsjel har i året som gått fått være ekstremt løsningsorientert, fleksibel og kreativ. Det har vært utfordrende til tider med restriksjoner kring treningssted, gruppestørrelser, avstand og til og med total nedstenging. Men årets ildsjel har fortsatt å samle sine grupper. Det har vært samlinger i skogen, på kunstgressbaner rundt omkring og på teams. Vi er så utrolig takknemlige for å ha årets ildsjeler i vår klubb. Årets ildsjel 2021 er tildelt til alle de fantastiske trenerne våre! Gratulerer 😊