Endring i trenerteamet – Oppsal Håndball
Marte Arnesen - Kirkemo har blitt mamma

Endring i trenerteamet

Vi har gleden av å fortelle at vår assistenttrener på Damelaget, Marte Arnesen-Kirkemo ble mamma for første gang i januar. Vi gratulerer Marte og resten av familien!

Hovedtrener på Rekrutt laget, Ståle Petersen har takket ja til å være vikarierende assistent ut sesongen og er allerede i gang. Ståle har vært med rekrutt laget de to siste krevende pandemi sesongene.

Derfor ble det behov for å finne ny hovedtrener for rekrutt laget. Klubben har blitt enige med Tom Fokstuen om at han tar over laget umiddelbart og ut sesongen. Tom kommer fra trenerjobb i Fjellhamars 1. divisjons lag og jobber til daglig i avdelingen for Spill/trening i Region Øst.

Vi gratulerer alle med sine nye roller i klubben.

Ny trener for rekruttlaget ut sesongen 21/22
Ståle Petersen stepper inn som vikar for Marte Arnesen-Kirkemo