Taper serieåpningen – Oppsal Håndball

Taper serieåpningen

Det ble dessverre tap 30-36 i serieåpningen hjemme mot Molde.

Slik oppsummerer hovedtrener Stian Bjermeland:

Gøy å være i gang med serien med tilskuere i hallen. synd vi ikke klarte å henge med hele kampen ut. Jentene følger angrepsplanen på en veldig god måte og er fornøyd med at vi stort sett fører kampen i 46 min. Da leder vi 26-25 og taper de neste 3min med 4, sånn at vi plutselig henger bak 26-29. Så siste 14 minuttene blir for rotete med stress og mange feil.

Forsvarsmessig er vi ikke gode nok gjennom hele kampen, blir altfor passive, står for dårlig på arm og vinner veldig lite dueller. Det gjør at målvaktene får altfor dårlige forutsetninger til å redde baller. 30 mål framover kan vi bygge videre på, så får vi jobbe mer i forsvar hvor vi må ta mer høyde og initiativ i duellene.