Onsdag starter endelig sesongen igjen! – Oppsal Håndball

Onsdag starter endelig sesongen igjen!

Hovedtrener Stian Bjermeland har delt sine tanker for sesongen:

Vi håper sesongen kan gå som normalt og at vi kan fullføre med alle kamper. Vipers og Storhamar vil nok være i en litt egen klasse, så vil det kanskje bli et sjikt under der med 4-5 klubber og åpent mellom mange fra midten av tabellen og ned. Mange lag som har store utskiftninger, oss selv inkludert, så spennende å se hvordan det slår ut. Oppsal vil fremstå med uredde og tøffe unge spillere som skal utvikle seg kamp for kamp.

Det blir spennende med Molde hjemme i første kamp. I fjor hadde de godt tak på oss, men nå det er nye muligheter. De har også hatt mange utskiftninger foran denne sesongen, så det blir interessant å se hvordan de fremstår nå. Vi skal åpne med en prestasjon som vi kan bygge videre på, så får vi se hva det holder til.