Dobbel turneringsseier i Follo Cup – Oppsal Håndball

Dobbel turneringsseier i Follo Cup

Tre strake seire i Follo Cup og turnerings seier for Rema 1000 laget.

Fredag åpnet laget med å slå Follo 30-25, deretter fulgte de opp med seier over Fjellhamar 29-23 og de avsluttet med ettmåls seier over Romerike Ravens 25-24.

Trener Stian Bjermeland oppsummerer helgen slik:

Helgen har tatt oss videre med relasjonene i de etablerte fasene hvor vi ser en bedre automatisering i hvordan vi ønsker å løse mange situasjoner. Stort for trenerteamet å se at så mange kommer inn i kampene og er uredde tar ansvar. Vi har brukt tid før hver kamp på å gå gjennom den forrige og snakket mye om å bli litt klokere i del viktige taktiske faser underveis i kampene. Dette gjelder spesielt i over/undertall og når vi spiller under passivt varsel. Spillergruppa er relativt ung og uerfarne med nivået, så vi må bruke en del tid på å bli modne i disse situasjonene. Det har vært en del smårusk med skader gjennom uka, så det har vært viktig for oss å ta hensyn til belastningen gjennom helga og det så positivt ut til den siste kampen hvor vi begynte å få spillere klare igjen.

Rekrutt laget fullfører også turneringen med tre seiere.

De slår Sarpsborg 31-22, følger opp med 35-21 over Rælingen og avslutter med sier 29-28 over Nordstrand.

Trener Ståle Petersen oppsummering helgen slik:

Prestasjonene til jentene har vært over all forventning, innsatsen har vært topp, samspillet har vært mye bedre en vi hadde forventet etter så få treninger sammen. Samt at alle har bidratt både fremover og bakover på banen.

Trenerteamet er faktisk litt satt ut!

En god helg i Follo Cup.