Kristine Thomassen fra Vipers til Oppsal – Oppsal Håndball

Kristine Thomassen fra Vipers til Oppsal

Kristine Thomassen har signert for Oppsal IF Håndball.

Hun kommer opprinnelig fra Randesund i Kristiansand. Har spilt i Randesund mesteparten av karrieren sin, men har hatt kontrakt med Vipers de to siste sesongene. Hun er Venstre bakspiller og skal jobbe litt som vikar i barnehage/skole den kommende sesongen ved siden av håndballen. 

Foto: EHF
Forsidebilde Terje Refsnes

Dette sier Kristine om overgangen til Oppsal:

Jeg ser veldig frem til å begynne i Oppsal. Det er en klubb med etablerte spillere som holder høyt nivå. Et godt trenerteam med høye ambisjoner om de neste sesongene.

Jeg drar inn med min tidligere lagvenninne Camilla Henning-Olsen og ser veldig frem til å fortsette å spille med henne. Jeg ser frem til en tøff treningshverdag med en utrolig herlig gjeng og gleder meg til at sesongen skal begynne.