Sofie drar hjem til Danmark. – Håndballen har vært et lysglimt i en tøff tid – Oppsal Håndball

Sofie drar hjem til Danmark. – Håndballen har vært et lysglimt i en tøff tid

Etter en sesong i Oppsal har Sofie Fynbo Larsen valgt å reise hjem til Danmark. Vi har tatt en prat med Sofie

Kan du fortelle litt om din egen håndballhistorie, og din personlighet på banen og i laget?

Jeg har alltid spilt håndball fordi jeg synes det er verdens beste og morsomste idrett. Håndball har alltid vært en stor del av livet mitt, og har gitt med fantastiske opplevelser, minner og venner.

Jeg har hovedsakelig hatt min håndballhistorie i min moderklubb, Horsens i Danmark. Der har jeg følt meg trygg og trives veldig godt. Utover det har jeg spilt 2 år i norsk eliteserie, henholdsvis i HK Halden og Oppsal Håndball. Begge disse årene har dratt meg ut av min komfortsone, og har lært meg veldig mye.

På banen og i laget liker jeg å skape godt humør og god stemning. Jeg kommuniserer mye med mine medspillere på banen, og det skaper en trygghet for meg og forhåpentligvis også for de andre på laget.Er det noe du vil trekke spesielt frem fra tiden din i Oppsal?

Mitt beste minne i Oppsal må være seieren over Tertnes! Etter en tøff første halvdel av sesongen, viste vi hva vi var gode for, og det var forløsende. Deilig kamp!

Jeg har vært utrolig fornøyd med tiden min i Oppsal, og jeg ble tatt veldig godt i mot av både jentene, trenerne og alle rundt laget.

Året har vært tøft med korona, og jeg har ikke hatt mulighet for å få besøk, eller besøke, familien min i Danmark. Da har håndballtreningene og timene med jentene i hallen vært et lysglimt i en tøff tid.

Jeg ønsker Oppsal Håndball hell og lykke fremover, og jeg håper at jeg kan få se noen av de unge jentene spille i Danmark om ikke så mange år!

Vi i Oppsal Håndball ønsker deg lykke til videre på ferden, Sofie, og håper vi sees igjen i en håndballhall!

ANNONSE: