9-måls seier mot Storhamar – Oppsal Håndball

9-måls seier mot Storhamar

Det ble seier 32-23 mot Storhamar i ettermiddagens treningskamp.

Oppsal ledet fra start til slutt. Målvakt Lea, som kom nettopp fra Storhamar midt i forrige sesong, hadde en strålende kamp. Hun får selvsagt god hjelp av et hardtarbeidende forsvar. Fremover på banen holder jentene et høyt tempo og er aggressive på mål.

Time-out 1. omgang. Foto: Amalie Haug

Trener Stian Bjermeland oppsummer kampen slik:

Ledet hele veien. Kjempekamp av jentene i dag. Synes vi spiller klokt i angrep og kommer til mange fine muligheter. Det gjør også at vi begrenser antall kontringer i mot. En av tingene som var ekstra gøy i dag var at alle som var innpå bidrar skikkelig. Bakover var det gledelig å se igjen mye av det vi har trent en del på de siste ukene og at Lea i mål slapp seg løs. Veldig stor forbedring fra Follo kampen som også inneholdt mye positivt. Fin følelse å ta med seg inn i egentreningsperioden som starter mot slutten av neste uke.