Gladnyhet! Vilde T. Finneide har valgt å forlenge tiden sin i Oppsal med 2 år! – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Gladnyhet! Vilde T. Finneide har valgt å forlenge tiden sin i Oppsal med 2 år!

Vi lurer på hva det var som gjorde at hun tok dette valget, og spurte henne hva som gjorde at hun valgte Oppsal videre

Vilde forteller at hun valgte å signere på nytt for Oppsal fordi hun trives godt i gruppa. Hun føler at det er et fint miljø for opptrening til neste sesong, og hun håper på å komme igang igjen i et trygt og kjent miljø.

I kampen mot Storhamar den 3. januar skadet du kneet, – kan du si litt om hvordan det går med deg nå?

Jeg har kommet godt i gang med opptreningen etter en vellykket operasjon.

For en tid tilbake hadde jeg en annen skade, men da med et kortere avbrekk. Da fikk jeg god hjelp av målvaktstreneren (Kent Bronkebakken). Og jeg vet han kan være til god hjelp i oppstartsfasen når jeg skal tilbake på banen igjen.

Nå har jeg fått lov å starte med å hoppe, og det er gøy når man merker fremgang. Jeg håper  å være tilbake i håndballtrening i januar, men kjenner ikke på noe hastverk med å komme i gang så fort som overhodet mulig. Jeg vil være sikker på at jeg er så klar og godt rustet som jeg kan bli.

Foto: Svein Finneide

Har du noen tanker om kommende sesong?

Det blir kult å se hvordan laget blir neste sesong med flere nye spillere. Også skal det så klart bli gøy å være med å trene med alle etter hvert, og kjenne mer på gruppas nivå og treningshverdag selv. Det ser spennende ut.

Hvordan ser sommer’n ut for deg?

I sommer skal jeg flytte, jobbe en del og på flere helgeturer med venner og familie.

Det gleder jeg meg til!

Vi er glad for at Vilde valgte å bli hos oss, og gleder oss til å se henne tilbake «på parketten» når hun er klar for det!

God sommer, Vilde!