Mariann Gabrielsen; – Lerøygull, Norgesmester og fem sesonger på damelaget – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Mariann Gabrielsen; – Lerøygull, Norgesmester og fem sesonger på damelaget

Mariann er født og oppvokst i en håndballfamilie, og har flydd inn døra siden hun ble født. Først i Trasophallen og nå Oppsal Arena. Derfor var det liten tvil om at håndball var sporten hennes. Mariann har alltid vært oppsaljente og føler at hun er det fremdeles, og har i alle år prøvd å bidra med positivitet og glede på banen.

Her ser vi Mariann helt i starten av sin håndballkarriere i Oppsaldrakt. Miniturneringene husker hun veldig godt fra da hun startet som 7 åring.

Er det noe du husker spesielt, som har vært viktig for utviklingen din?
Det må nok være det hele det året da jeg spilte Lerøy, med Trond Jensegg og Roger Gabrielsen som trenere. De la virkelig til rette for at jeg skulle få en god utvikling.

Hvilke tanker sitter du igjen med etter tiden din her?
Jeg har opplevd utrolig mye morsomt, med blant annet Lerøygull, tre NM finaler hvor en endte med gull og fem sesonger på damelaget. I tillegg sitter jeg igjen med mange gode minner, så det er rart å forlate klubben jeg har spilt i hele mitt liv.

Hva har betydd mest for deg i Oppsal?
Det å oppleve å spille tre NM-finaler med moderklubben, samt få lov til å gå gradene har betydd ekstremt mye.

Mariann flytter nå til Lund i Sverige og skal spille for Lugi neste sesong, og gleder seg til å flytte til en ny by og prøve noe nytt.

Vi takker Mariann for mange fine år i blått, og ønsker henne masse lykke til i Lugi!