Lorin Sendi; – Jeg har lært meg å bli litt mer tålmodig – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Lorin Sendi; – Jeg har lært meg å bli litt mer tålmodig

Lorin Sendi forlater Oppsal etter denne sesongen, og fra neste sesong blir hun å se i rød drakt hos Romerike Topphåndball.

Kan du fortelle litt om din egen håndballhistorie, og din personlighet på banen og i laget?
– Min personlighet på banen er preget av et vinnerinstinkt, noe som kan gjøre meg litt aggressiv og sinna hvis det ikke går slik som jeg vil. Alt jeg ønsker er å vinne kamper og prestere godt, så jeg gir alltid alt på banen og har fullt fokus og innsats.

Personligheten min utenfor banen og i laget er det stikk motsatte og jeg har egentlig ikke så mye kontroll på det som skjer rundt meg. Blir nok beskrevet som rar og surrete av de andre på laget.

Hva er ditt første håndballminne fra din tid i Oppsal? 
Det må bli når vi spilte bring i J16. Husker det som en veldig fin tid.

Er det noe du husker spesielt, som har vært viktig for utviklingen din?
Første sesongen min i eliteserien var det mye benketid, det gjorde at når jeg endelig kom på banen så tenkte jeg «Yes endelig min tur», og jeg føler at jeg tok vare på sjansene jeg fikk. Det å sitte mye på benken var jeg ikke så vant til så da måtte jeg jo prestere på et høyere nivå når jeg endelig fikk sjansen. Da hadde vi Endre som trener, og han har lært meg å bli litt mer tålmodig og at det ikke er noe jeg må skynde meg for å rekke. Den perioden har vært viktig for utviklingen min.

Hvilke tanker sitter du igjen med etter tiden din her?
Mange gode minner og venner, også sitter jeg igjen med en annen Lorin enn den som først kom til Oppsal.

Hvor går ferden videre, og hva gleder du deg mest til?
Ferden går videre til Romerike Topphåndball, og det jeg gleder meg mest til er først og fremst å se hvordan vi kommer til å prestere. Planen rundt Romerike virker utrolig spennende og det blir gøy å være en del av det. Jeg håper virkelig at vi kan bli et godt lag som klarer å ta masse poeng etter hvert, og at jeg utvikler meg til å bli den håndballspilleren jeg ønsker å være. Også gleder jeg meg masse til å bli kjent med nye mennesker. Tror det blir godt med et miljøskifte selv om tiden i Oppsal har vært superbra.

Hva har betydd mest for deg i Oppsal?
Alt jeg har opplevd har betydd utrolig mye for meg. Har fått minner og venner for livet. Spesielt Vilde Finneide har betydd veldig mye, hun har gjort at det å komme på trening har vært ekstra gøy, også er hun en veldig god treningspartner.

Vi takker Lorin for innsatsen i Oppsal gjennom flere år, og ønsker henne masse lykke til i Romerike Topphåndball!