Marianne Haugsted; – Fra Viborg til Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Viborg

Marianne Haugsted; – Fra Viborg til Oppsal

Viborg spilleren Marianne Haugsted blir å se i Oppsal-blått neste sesong!

20 åringen Marianne fra Skive i Danmark er en spennende spiller, og Oppsal er glade for at hun nå tar valget, og flytter til Oslo.

Etter å ha spilt håndball fra hun var 7 år i Skive FH, har hun de siste tre sesongene spilt for Viborg, som spiller i den danske Bambusa ligaen.

Marianne forteller at valget hennes falt på Oppsal både fordi hun tar det som en spennende utfordring, og i tillegg hadde hun lyst til å oppleve den norske trenings- og håndballkulturen. Dette vil hun få mulighet for i Oppsal. Hun ser frem til et godt treningsmiljø og et lag med ambisjoner, som ikke minst matcher hennes.

Ambisjonen er bl.a. å få være med og spille Oppsal opp til den øvre halvdelen av tabellen, og hun gleder seg til å komme igang med treningene og ikke minst bli kjent med jentene og trenerteamet!

Marianne er ikke mer enn 20 år, men har erfaring fra forskjellige klubber. Nå skal hun flytte «over kjølen», og hun gleder seg til å bli kjent med Oslo by og tror det blir spennende.

Når vi ber henne beskrive sine styrker på håndballbanen, trekker hun frem godt forsvarsspill og at hun kan spille i flere posisjoner. Videre har hun et godt overblikk og god spillforståelse. Hun liker god fart i angrepsspillet og kjappe returer, og har et godt distanseskudd.

Å bidra med sine kvaliteter og ambisjoner, er noe hun gleder seg til å vise oss. Samtidig håper hun å tilføre masse energi,- både på og utenfor parketten.

Det skal bli spennende å måle krefter i norsk håndball, sier Marianne. 

Stian Bjermeland dette om Marianne;
Det blir veldig spennende å samarbeide med Marianne de to neste sesongene. Hun er en god forsvarsspiller som kan spille både som 2er og 3er, fint blikk for spillet i kontrafasen og har et godt skudd. Hun kommer fra tradisjonsrike Viborg som også denne sesongen kjemper helt i toppen i Danmark. Det at hun allerede har vært en del av en toppklubb og kan ta med seg toppidrettskultur, holdninger og erfaringer derfra, er viktige elementer som vi ønsker å bygge videre på inn i vårt lag for at vi skal heve vårt nivå. Vi har ønsket oss flere toveisspillere inn mot neste sesong, så at Marianne valgte Oppsal som sin videre utviklingsarena, er vi veldig glade for. 

Når hun nå kommer hit til oss i Oppsal, ønsker hun å kjempe i toppen av norsk håndball og å utvikle seg som håndballspiller. Hennes fremtidsplaner er å fortsette som profesjonell spiller, og den store drømmen er å få spille med dansk flagg på brystet.

Akkurat nå gleder hun seg til å flytte til Oslo, og å bli kjent med laget og klubben!

Vi ønsker deg velkommen, Marianne, og gleder oss til å bli kjent med deg også!