Lea Malesevic (21) – ser frem mot to nye år i blått – Oppsal Håndball

Lea Malesevic (21) – ser frem mot to nye år i blått

Lea er 21 år og er fra Hamar, hun har tidligere spilt for klubbene Ottestad og Storhamar.

Lea valgte Oppsal fordi det er en klubb hun hadde hørt mye positivt om av tidligere trenere og lagvenninner. Lea har vært en del av rekruttstallen, men har hospitert opp til elite store deler av sesongen. Hun har blitt godt kjente med spillergruppen og alle rundt laget, en herlig gjeng som hun trives godt med.

Forventninger
Hun ønsker å bidra til at laget når sine ambisjoner. Samtidig at laget viser vilje og trener godt sammen for å skape et bra lag og klatre oppover tabellen.

Leas styrke som håndballspiller er at hun er en temposterk toveisspiller. Hun liker å spille håndball med høyt tempo, noe Oppsal gjør og det passer henne perfekt. Samtidig vil hun bidra med god innsats og treningsvilje. Utenfor banen er Lea en positiv person og en god støttespiller.

Ambisjoner
Målet for neste sesong er å videreutvikle seg som håndballspiller, samt være en bidragsyter til at Oppsal når sine mål. Hun ønsker å ta steget til eliteserienivå og bli en mer stabil toveisspiller. Det langsiktig målet er å se hvor god håndballspiller hun kan bli gjennom målrettet og hard trening.

Lea trives veldig godt i Oppsal, og hun ser fram til en ny sesong i Oppsaldrakta!

Lea har gjennom sesongen hospitert og periodevis trent fast med a-lagsstallen. Gjennom året har hun blitt tryggere og vokst veldig som spiller. Hun har hatt en god og ydmyk innstilling hele veien hvor hun jobber veldig godt med tilbakemeldingene fra trenerne. Lea har et godt skudd og begynner å ta for seg i forsvar. Det tror vi hun kan utvikle videre og derfor synes vi det var helt riktig at Lea fikk et videre tilbud om å være med a-stallen også neste sesong.

Trener Stian Bjermeland