Sesongen er avsluttet; – Oppsal fortsetter i REMA 1000-ligaen – Oppsal Håndball

Sesongen er avsluttet; – Oppsal fortsetter i REMA 1000-ligaen

Forbundsstyret har vedtatt en ny plan for avslutning av REMA 1000-ligaen og 1. divisjon sesongen 2020/21. For Oppsal innebærer dette at det ikke blir spilt noen kvalik kamper, og at Oppsal spiller i REMA 1000-ligaen også neste år.

Resten av sesongen avlyses med to unntak. Det forsøkes å avholde en seriefinale mellom Storhamar og Vipers Kristiansand.  Dersom kampen ikke lar seg gjennomføre, kåres seriemester på gjennomsnittlig poeng og deretter gjennomsnittlig målscore. 

I tillegg har Forbundsstyret en ambisjon om å få gjennomført NM-finalen mellom Vipers og Sola innen sommerpausen. Tentativ spilledato er her 15. mai.

Les også; Nye planer for sesongavslutningen