STERK Helse & Trening satser friskt! – Oppsal Håndball

STERK Helse & Trening satser friskt!

Treningssentre i Oslo er stengt for ordinær trening. Det har vært en berg- og dalbane, sier salgs- og markedsansvarlig i STERK Helse & Trening, Johan Lindberg. Fra gledestårer til skuffelse etter hvert som pressekonferanser, retningslinjer og utviklingen i smittetrykk har utviklet og endret seg.

Akkurat nå idag, en kveld sent i mars, er det kun lov å trene enkeltvis i følge med behandler/PT.

Å komme innom for en økt på egenhånd, ligger nok litt frem i tid. Men vi er optimistiske og kan forsikre om at vi, så snart det tillates, skal legge til rett for at alle skal få trent så mye de vil! STERK har imidlertid benyttet denne tiden godt, og ikke minst – her snakker vi satsing!

Johan kan fortelle at de har tilbudt variert online trening, åpent for alle, via sin facebookside gjennom hele pandemien.

Dette kan du fortsatt få med deg – følg med på STERKs facebookside for oppdaterte ukesplaner og info. https://www.facebook.com/sterkhelse

De har per nå ikke disse timene gåenes live, men alle kan fortsatt se alle timene vi har hatt.STERK Helse har bidratt i kampen!

Da koronapandemien kom med full styrke i mars 2020, tok vi i STERK Helse en viktig avgjørelse og etablerte Oslos første- og største feberpoliklinikk, i samarbeid med bydelene og bydelsoverlegene i Grünerløkka, Gamle Oslo, St. Hanshaugen og Sagene.
Som et ledd i Oslos pandemiplan har klinikken fungert som en medisinsk poliklinikk og teststasjon for bydelens mange innbyggere. Våre leger, sykepleiere og helsepersonell har stått side om side med bydelens fastleger i kampen mot pandemien. Vi har behandlet og testet mange tusen av Oslos innbyggere.

Pandemien er nå inne i en ny fase og velfungerende teststasjoner og feberpoliklinikker er etablert utover hele byen. Vaksinering har startet og vi er nå inne i en annen og avgjørende omgang av kampen.

Vi har nå gjenåpnet STERK Helse avd. Vinslottet, og samler all klinikk- og legevirksomhet her.

STERK Helse & Trening satser

Det er spennende tider og vi har valgt å være offensive, forteller Lindberg.  Alle her på STERK gleder oss veldig til å vise frem det flotte, nye senteret «STERK Helse & Trening avd. Haslelinje». Senteret ligger i luftlinje kun et steinkast unna det «gamle», som nå forøvrig også har vært gjennom en skikkelig facelift og ombygging. Det har blitt bedre plass, nye og freshe farger, og nye apparater er i hus. STERK Helse & Trening avd. Haslelinje – noe helt spesielt!

Dette blir et 2000 m2 stort senter,- med oppvarmet yogasal, 3 premium saler, barneaktiviteter- og tilbud og ikke minst en mengde PTSG timer. Det er bare å glede seg! Senteret åpner dørene 1. mai, og du kan forhåndsregistrere deg her for gode åpningstilbud

Vi gleder oss til å både gjenåpne og ny-åpne, og ikke minst håper vi å se mange kjente fra Oppsal, avslutter Lindberg!

Her finner du samlet oversikt over alle STERK Trening & Helse sine tilbud