Sannsynligvis ingen kamper i topphåndballen før tidligst i april – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Sannsynligvis ingen kamper i topphåndballen før tidligst i april

19 februar kom regjeringen med beskjed om at det ble stopp i seriespillet for lagene i REMA 1000-ligaen.

Det har vært noe usikkerhet rundt hvor lenge nedstengningen fra myndighetene skulle vare denne gang før det ville gjøres ny vurdering av regjeringen. I møte mellom NIF og KUD onsdag ble det endelig avklart at det ikke blir noen ny vurdering før medio mars. På bakgrunn av dette vil alle kamper som er berammet i perioden frem til og med 14. mars utsettes.

Dette innebærer at det sannsynligvis ikke blir kamper før tidligst i april. Dette for at klubbene skal få gjort de forberedelsene som klubbene trenger i forhold til treningskamper m.m. før kampaktivitet.

NHF og NTH har siden den siste nedstengningen kom sist fredag jobbet med å avklare hvilke konsekvenser dette vil få for gjennomføringen av sesongen 20/21. Dette arbeidet er nå i sluttfasen og de vil informere klubbene om avklaringer på sesongen i løpet av kommende uke.