Alle kamper i topphåndballen utsettes i januar! – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Alle kamper i topphåndballen utsettes i januar!

Norges Håndballforbund utsetter de resterende kampene som var berammet til januar, for både REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

I henhold til dagens anbefalinger fra regjeringen utsettes alle kamper i topphåndballen i hele januar. For Oppsals del betyr det ingen endringer, da kampen mot Vipers som skulle vært spilt 31. januar er utsatt fra før. Oppsal har sin neste kamp onsdag 3 februar.

I samarbeid med Norges Idrettsforbund og Norsk Topphåndball jobber nå Norges Håndballforbund med å se på de ytterligere konsekvensene av mandagens anbefaling fra regjeringen, blant annet for de kampene som er berammet til tidlig i februar. Informasjon rundt dette er ventet i løpet av få dager.

NB1! Anbefalingen om pause i seriespillet innbefatter ikke trening. Topphåndballklubber kan altså trene som vanlig i perioden, men ikke spille treningskamper mot andre klubber.

NB2! Merk at håndballspillere som er 20 år og eldre, og som ikke tilhører REMA 1000-ligaen eller 1. divisjon, heller ikke de neste to ukene kan trene innendørs. Denne gruppen må gjennomføre sine økter utendørs, og med én meters avstand.