Karoline Elise Syvertsen til Oppsal – Oppsal Håndball

Karoline Elise Syvertsen til Oppsal

Karoline Elise Syversen fra Fredrikstad har takket ja til å spille for Oppsal resten av sesongen.

Oppsal og trener Stian Bjermeland er meget fornøyd med utlånsavtalen med Fredrikstad.

«Vi er veldig fornøyde med å få Karoline på lån fra Fredrikstad ut sesongen. Hun er en rask og fintesterk spiller som vil passe godt inn i Oppsals spillestil, og hun gjorde et kjempegodt inntrykk i treningskampen vi hadde mot Fredrikstad før jul.

Vi mener at det er lurt med en spiller til inn i stallen for å kunne stå best mulig rustet inn i siste halvdel av sesongen. Det med tanke på at vi ikke er så mange fra før. Birta og Sara ute, og vi har enkelte som sliter med skader vi er usikre på omfanget av. I tillegg kommer selvfølgelig corona og mulige karantener.

Vi vil takke Fredrikstad og trener Eirik Haugedal for samarbeidet rundt overgangen», avslutter Stian

»Jeg synes denne muligheten var veldig spennende og vemodig. Det er trist å ikke spille med jentene i Fredrikstad mer for denne perioden. Men jeg følte at det var en mulighet jeg burde ta», sier Karoline til Fredrikstad Ballklubb..

Vi ønsker Karoline velkommen til Oppsal!