«Disse 10 spillerne vil få sitt gjennombrudd i REMA 1000-ligaen i år», skrev Håndballspiller i en artikkel i sommer – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

«Disse 10 spillerne vil få sitt gjennombrudd i REMA 1000-ligaen i år», skrev Håndballspiller i en artikkel i sommer

I sommer hadde Håndballspiller en artikkel om «disse 10 spillerne vil få sitt gjennombrudd i REMA 1000-ligaen i år.» Og det er klart, skal en spiller få muligheten til et gjennombrudd, må hun også få tillit og spilletid.

Mille Porsmyr (20) i Oppsal stod på denne listen og har fått noen minutter nå og da så langt i serien, men søndag fikk Mille endelig tillit fra start og stod 50 minutter på banen i oppgjøret mot Aker.

Og hun svarte med å score 7 ganger og ble kåret til banens beste spiller. Et definitivt gjennombrudd i REMA 1000-ligaen det

Mille Porsmyr: «Jeg følte det gikk veien og at ting klaffet veldig bra for meg mot Aker i går. Men hver gang vi var i ledelsen ble vi passive i angrep, det er irriterende. Vi lå under et par ganger, men heiste oss opp igjen og ledet med to mål og så falt vi bakpå igjen da vi ble passive.».

«I første omgang spilte jeg høyreback, i andre omgang startet jeg på benken, men kom inn som venstreback etter ti minutter. Det er første kampen i år at jeg har fått så mye tillit, det var veldig gøy å få sjansen fra start, det har jeg ikke fått før.».

«Nå følte jeg at jeg hadde tilliten og hadde plassen og i forhold til før hvor jeg kommer innpå og må få alt til å klaffe med en gang. Men i går fikk jeg bedre mulighet til å spille meg inn i kampen. Det var enklere det. Jeg scoret på underarmskudd, gjennombrudd og hoppskudd fra venstreback, så det var litt variert.».

«Nå håper jeg å kunne beholde posisjonen i laget og få spilletid fremover.».

«I utgangspunktet er jeg en gjennombruddspiller. I starten på kampen i går var ikke Aker forberedt på at jeg skulle spille, så de var heller ikke forberedt på fintene mine.».

«Etter hvert nå ønsker jeg å utvikle meg så jeg i tillegg til gjennombrudd også kan gå over til stegskudd og innspill til linja.»

Følg Håndballspiller på Facebook