Assistent trener på plass; Bli kjent med Marte Arnesen-Kirkemo – Oppsal Håndball

Assistent trener på plass; Bli kjent med Marte Arnesen-Kirkemo

Marte er opprinnelig fra Oppegård, men har vært bosatt i Sandnes, Rogaland, siden 2011. Det var utdannelse som fikk henne til å flytte sørover.

Hun har hatt flere ulike jobber, blant annet har hun jobbet på Wang Toppidrett og Wang Ung Sandnes. Hun har hatt trenerverv i ungdomsavdeling til Hinna Håndball, og i Norges Håndballforbund region sørvest.

Marte har en mastergrad i utdanningsvitenskap – profil idrett, med hovedoppgave i lagidretten håndball.
Hun har fullført trener 2 og påbegynt trener 3 i 2020.

Etter mange flotte år i Rogaland, har et tilbud fra Wang Ung Oslo fått henne til å flytte tilbake til Østlandet. Så fra august av er Marte å se i Wang sine korridorer og deres mange treningsanlegg, og ikke minst i Oppsal Arena.

Marte er lidenskapelig og dedikert opptatt av håndball. Hun er derfor naturlig nok å se mye i hallen og i ulike idrettsarrangementer. Ellers er hennes hverdag fylt med idrettsglad ungdom, aktiv kollegium, hun har en forkjærlighet for naturen og bevegelsesglede i hverdagen sammen med familie og venner.

Marte startet sitt trener engasjement i Oppegård IL. Deretter gikk ferden sørover og hun har siden 2012 vært ansatt i Hinna Håndball og har arbeidet i deres ungdomsavdeling, samtidig som hun har hatt trenerverv i Norges håndballforbund region sørvest som både Sone-, RUM-, RLM trener.

Hun har arbeidet dedikert sammen med flere trenere og hardt arbeidene utøvere for å kvalifisere seg til Bring og Lerøy for Hinna Håndball og for prestasjonsklubben Sola Håndball.

Noe av det Marte har vært med på i sin trenerkarriere

  • Hinna Håndball ble regionsmestre i 2015, 2016, 2018 og 2019.
  • Gull i Petter Wessel cup 2017
  • Sølv i Ski cup 2018.
  • J20 NM sølv i 2017 og 2018 for Sola Håndball.