Oppdatert info vedr trening! – Oppsal Håndball

Oppdatert info vedr trening!

I dag har det kommet mye ny informasjon og mange dokumenter vedr trening, åpning av haller, gruppestørrelser, ballbruk og smittevern fra bl.a. Norges Håndballforbund.

Alle trenere og foreldrekontakter har idag fått formidlet Oppsal Håndballs oppdaterte retningslinjer som gjelder pr i dag, og vil videreformidle dette til alle foresatte og spillere.  Vi understreker at det er disse retningslinjene som gjelder inntil vi gir ny beskjed.

Foreløpig har vi ikke åpnet for bruk av ball på våre treninger.

Det er mange som sikkert lurer på når hallen åpner igjen. Mange retningslinjer og smittevernsregler må innfris for at hallen kan åpne, og mye av dette krever ekstra ressurser for at vi skal klare å overholde reglene. Dette arbeider vi med nå, men vi vet det vil ta noe tid for å gjøre dette så sikkert som mulig for alle.

Vi ber om forståelse for at dette kan ta litt tid, men vi jobber med saken og informerer alle så fort hallen er klar til å åpnes, og hvilke retningslinjer som da vil gjelde.

Med vennlig hilsen

Oppsal IF Håndball