Oppsal presenterer ny samarbeidspartner: ”Panzerprint” blir med på laget – Oppsal Håndball

Oppsal presenterer ny samarbeidspartner: ”Panzerprint” blir med på laget

For Vidar Bergersen og ”Panzerprint” ble Oppsal-samarbeidet til ved en tilfeldighet. Nå får den lokale aktøren ansvaret for alt av brosjyrer og trykk på drakter og på gulvet i Oppsal Arena.

Foto: Panzerprint

Bergersen, som er daglig leder i ”Panzerprint”, har en datter som spiller på Oppsals J16- og J18-lag, så han har hatt sine timer i Oppsal Arena. Nå blir det mest sannsynlig mer, da firmaet han leder vil ha viktig rolle blant Oppsals samarbeidspartnere.

– Vi har vurdert å gå inn i Oppsal tidligere også, men at det skjedde nå var en liten tilfeldighet. Jeg har en datter som spiller der borte, og da Oppsal trengte en ny samarbeidspartner for deres grafiske tjenester, ringte Kristin meg. Vi snakket sammen og ble raskt enige, forklarer Bergersen.

Lokalt trykkeri

”Panzerprint” er ingen lilleputt i bransjen for grafiske tjenester, og har særlig en stor portefølje for trykte medier. I tillegg tilbyr de alt fra layout, design, ”fine art” for kunstnere, tapeter og bil- og båtdekor. Med trykkeri på Brobekk, kan det nesten ikke bli mer lokalt for dem som følger Oppsal.

– Vi har fri sikt opp til Tveita-blokkene, og det er nesten så vi kan skimte Oppsal Arena. Så vi er ganske så lokale, så vi håper å vise oss frem og havne i en ”sponsorpool” som gjør at vi som selskap kan få mer jobb lokalt, sier Bergersen.

Som alle andre merker ”Panzerprint” situasjonen koronaviruset har ført samfunnet inn i. De håper at flere ser nytten av å handle lokalt når samfunnet kommer tilbake til normalen.

– Det svir og gjør vondt for alle. Men for at samfunnet skal opp og gå igjen, er det viktig å handle lokalt. Samfunnet bør få øynene opp og se at vi må hjelpe hverandre. Desto mer om det som produseres lokalt. Vi har fagarbeid og håndarbeid bare noen kilometer unna. Det håper jeg folk ser. Det er kortreist, sier Bergersen med et smil.

Oppsal fornøyd med signeringen

Bergersen og hans team har allerede bidratt med å legge reklamene på gulvet i REMA1000-ligaen-arenaen Oppsal Arena. De har også levert til de yngre lagene før, med for eksempel trykk på treningsdresser. Før neste sesong vil samarbeidet innebære også draktreklame, brosjyrer og andre ting Oppsal vil ha på plass for å gjøre publikumopplevelsen best mulig.

– Mye av det vi kommer har vært produsert tidligere samme dagen. De har fått en leverandør som ligger svært kort tid unna. Vi leverer raskt, og kan få folk opp til å bidra, sier Bergersen.

Oppsals daglig leder, Kristin M. Vernan, er veldig fornøyd med å få ”Panzerprint” med på laget.

– Vi er veldig glad for å ha knyttet til oss en solid leverandør av trykketjenester, og gleder oss til å samarbeide med dem i tiden som kommer, sier Vernan.

”Panzerprint” er også involvert som sponsor hos innebandyklubben Østensjø/Dverg. De har også levert pucker til ishockeyklubber. Tidligere har de vært sponsor for fotballklubben LSK Kvinner.