Lorin satser videre i Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Lorin satser videre i Oppsal

Svært talentfulle Lorin Sendi har inngått ny avtale med Oppsal Håndball.

Lorin, som er født i 2001, kom til Oppsal fra Lørenskog for fem år siden. Etter flere sesonger i nøkkelroller på junior- og rekruttlag, ble hun tatt inn på elitelaget forrige sesong. Litt skadetrøbbel medførte lite spill i sesongens første halvdel, men etter nyttår har Lorin stadig fått mer spilletid, der hun har vist sitt store potensiale.

Konstituert sportslig leder Sofia Petersen er veldig glad for at Lorin fortsetter i Oppsal:

Lorin har denne sesongen vist at hun duger på øverste nivå. Hun har jo dessuten også fått representere Norge på LK00 ved flere anledninger. Lorin er en tøff og treningsvillig bakspiller med ambisjoner. Det vil bli gitt svært gode muligheter for at hun skal utvikle seg videre i Oppsal.

Vi gratulerer Lorin med toårskontrakt med Oppsal Håndball, og gleder oss til å se deg herje i Oppsal Arena til høsten.

Lorin Sendi har allerede 28 kamper for aldersbestemte landslag.