Oppsal nummer to i Marikollhallen – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Oppsal nummer to i Marikollhallen

Finalen i Preseason Challenge ble en jevn match mellom Oslos to eliteserielag.

Kampen åpnet jevnt, før Oppsal skaffet seg et visst overtak og 4-målsledelse midtveis i 1.omgang. Aker utjevnet forspranget, avsluttet omgangen best og var to mål foran ved pause (16-14).

Lagene vekslet om føringen gjennom hele 2.omgang, og det var først med få minutter igjen å spille at Aker kom de nødvendige målene foran, en ledelse de beholdt kampen ut.

Finaleduellen ble jevn og spennende! Oppsal startet best, men innspurten til Aker Topphåndball kunne de ikke svare på. Dermed gikk laget fra Oslo vest seirende ut av duellen (27-24). Akers Vilde Johansen var banens beste. Sammen med Eira Aune (Oppsal) oppsummerer de finalen

Posted by Preseason Challenge on Sunday, 18 August 2019

Dermed blir jentene nummer to i denne treningsturneringen, som har gitt mye verdifull kamptrening for hele spillergruppa.

Trener Endre B. Fintland var svært fornøyd med helgens turnering. -Det har vært veldig mye positivt som vi skal ta med oss videre. Samtidig er det noen elementer som vi må jobbe videre med fram mot seriestarten om to uker.

Oppsal serieåpner mot Vipers i Kristiansand 1. september. Før den tid venter en treningskamp mot Fredrikstad førstkommende torsdag, samt NM-kamp på bortebane mot Kragerø i neste uke.

Før øvrig er det gledelig å se at det gror godt i Oppsal. Samtidig som elitelaget var i aksjon i Marikollhallen vant nemlig rekruttlaget 2.divisjonsklassen i Thon Cup i Skihallen. Oppsal slo Rælingen 21-13 i søndagens finale. Vi gratulerer med en god turnering!