En fredag med topphåndball i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

En fredag med topphåndball i Oppsal Arena

Final4-klare Vipers tar turen fra Kristiansand for å møte hovedstadens beste damelag.

Oppsal holdt følge lenge, men sørlendingene viste seg som det klart beste laget i avslutningen av tirsdagens kvartfinale i Kristiansand (34-22). Gjestene vil også være soleklare favoritter i den andre kvartfinalen, men Oppsaljentene skal gi alt for å utfordre Vipers også denne gang. Ved en eventuell hjemmeseier, vil avansement til semifinale endelig avgjøres ved en 3.kvartfinale på søndag.

Da lagene møttes samme sted i serien vant Vipers med åtte mål. Sørlendingene tapte faktisk kun en kamp i seriespillet (25-19 mot Molde). Dog skal vi ikke lenger tilbake enn til i fjor, da Oppsal overrasket stort ved å spille uavgjort mot nettopp Vipers.

Les også Endres hjørne med trenerens forhåndsvurdering av kampen

Fredagens kvartfinale starter kl. 18.30. Innled helgen med å legge turen til Oppsal Arena og gi din støtte til Oslos beste damelag. Og husk – håndball oppleves alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

Billetter får du kjøpt her