Oppsal møter seriemesterne – Oppsal Håndball

Oppsal møter seriemesterne

Påska er over, og sluttspillet dras i gang med kamp i Kristiansand.

Oppsal kunne ikke fått en vanskeligere oppgave i kvartfinalen enn Vipers, men det var helt naturlig at sørlendingene valgte Oppsal som var det siste kvalifiserte laget til sluttspillet.

I kvartfinalene møtes lagene til best av tre kamper, der de to første spilles tirsdag (Aquarama) og fredag (Oppsal Arena) denne uke. Skulle lagene vinne hver sin kamp, blir det en tredje og avgjørende kamp.

Sjansen for at det skjer er ikke veldig stor. Vipers holder høy klasse for tiden, og alt annet enn komfortable seiere vil være overraskende. Nettopp dette utgangspunktet kan imidlertid være et godt utgangspunkt for Oppsaljentene. Her kan de gå på banen helt uten forventingspress, glemme nerver og bare ha det gøy. Da kan det bli artige håndballkamper selv mot Goliat.

Tirsdagens kvartfinale i Aquarama har avkast kl.18.30. Du kan følge oppgjøret live på Direktesport.

Følg Oppsal Håndball på Facebook