Janne er med videre – Oppsal Håndball

Janne er med videre

Janne Håvelsrud Eklo har inngått ny avtale med Oppsal Håndball.

Janne Håvelsrud Eklo er trønder. Årene med barnehåndball ble tilbrakt i Frol IL, før Levanger ble første satsingsklubb. Hun kom til Oppsal i fjor, etter en super 1.divisjonsesong for Follo der hun bøttet inn mål.

Etter en solid start i Oppsal, førte tyggproblemer til at Janne måtte følge en del kamper fra sidelinja. Etter en operasjon har hun nå spilt seg tilbake i førsteoppstilingen til de blå, og det har igjen blitt mange nettkjenninger i de siste seriekampene.

Janne Håvelsrud Eklo vil garantert bli en svært viktig spiller for Oppsal i tiden framover.

Vi gratulerer Janne med ny kontrakt med Oppsal Håndball!

Foto: Annick Nielsen

Følg Oppsal Håndball på Facebook