Sorina Teodorovic gjør comeback – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Sorina Teodorovic gjør comeback

Allerede til onsdag gjør Sorina comeback i Oppsal Arena.

Sorina Teodorovic  er historien om håndballspilleren som ikke greier å gi seg. Onsdag gjør hun comeback i eliteserien med Oppsal når de skal spille mot Molde i Oppsal Arena.

– Håndball er både jobb og hobby for meg. Jeg kan ikke leve uten håndballen. Jeg har vært trener en god stund nå, men har kjent at det kribler mye etter å spille håndballkamper igjen. Jeg har fulgt med laget denne sesongen, og gleder meg til å bli en del av denne fine gjengen

 

– Hvordan er formen nå?

– Jeg har holdt meg i form og trent godt i de årene jeg har vært borte fra håndballen. Nå håper jeg å hjelpe Oppsal i de siste kampene og neste sesong.

– Jeg føler meg fin, så får vi se hvordan det går i kampene, sier hun.

Oppsal Håndball gleder seg over at Sorina, som har vært i klubben en årrekke, ønsker å bidra med sin erfaring i sesongavslutningen og forhåpentligvis blir hun en viktig brikke også i kommende sesong.

 

 

 

 

 

Klinikkansvarlig ved STERK Helse, Daniel Strengelsrud, klarerer nå Sorina Teodorovic for comeback etter en lengre periode med opptrening og behandling. Han uttaler at alder er av liten betydning, så lenge grunnlaget er der. Hun er i bedre fysisk form nå enn noen gang etter daglige økter med personlige trenere fra STERK.