Endres hjørne – Oppsal Håndball

Endres hjørne

Oppsaltrener Endre B. Fintland vurderer onsdagens kamp mellom Oppsal og Molde.

Hei alle Oppsal-supportere!

Vi begynner å nærme oss slutten av en hektisk kampperiode, men heldigvis er det to kamper igjen av serien. Etter seieren i går mot Skrim Kongsberg sikret vi oss sluttspillplass, noe vi selvfølgelig er meget godt fornøyd med.

Til tross for at sluttspillplassen er sikret er det fortsatt fire poeng igjen å kjempe om. Hjemmekampen mot Molde på onsdag 03.04 og bortekampen mot Byåsen 10.04.  Molde ligger rett over oss på tabellen med tre poeng mer. Molde har vist gode takter etter jul, så det blir uten tvil en tøff motstander.

Dersom vi skal ha mulighet til å hamle opp med Molde må Oppsal-jentene være på topp. Vi skal bruke mandag og tirsdag godt for å være best mulig forberedt til en spennende kamp på onsdag.

Håper å se mange Oppsal-supportere i hallen – det hjelper å ha dere i ryggen!

 

Sportslig hilsen
Endre B. Fintland