Nest siste hjemmekamp for Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Nest siste hjemmekamp for Oppsal

Skrim, et lag i stor poengnød, er motstander i Oppsal Arena på søndag.

Tre serierunder gjenstår, og Oppsal skal ha to tette hjemmekamper: Først venter Skrim på søndag, før Molde legger turen til Oslo på onsdag.

Søndagens motstander ligger i litt utsatt posisjon på kvalikkplassen, men har bare ett poeng opp til Fana på den trygge plassen over. To poeng bak jager imidlertid Gjerpen, så laget fra Kongsberg vil gi alt for å kapre poeng i Oppsal Arena. Det samme gjelder Oppsal, som skuffet noe i bortekampen mot Fana på torsdag, der intensiteten ikke var til stede i tilstrekkelig monn gjennom hele kampen.

Ny søndagsjubel i Oppsal Arena? Foto: Annick Nielsen

Nå vil imidlertid Oppsal gi alt for at poengene skal forbli i Oslo, og det er enkelt å finne god motivasjon. Minnene fra bortekampen mot Skrim sitter nemlig ennå i: Den endte med ettmålstap for Oppsal (35-34), til tross for en fantastisk opphenting av jentene som lå 13 mål under tidlig i 2.omgang.

Søndagens kamp starter kl. 18.00. Legg turen til Oppsal Arena og gi din støtte til Oslos beste damelag.  Og husk – håndball oppleves alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

Billetter får du kjøpt her

Er du OBOS-medlem får du redusert pris ved å legge inn promokode obos2019 når du kjøper billett. Les mer om OBOS-fordelen her.