Keepertalent til Oppsal – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Keepertalent til Oppsal

Vilde Tornes Finneide har signert.

Vilde, som tilhører 2000-årgangen, startet med håndball i Asker, før hun som 14-åring kom til Stabæk. I Bærumsklubben har hun hatt en flott utvikling, og de tre siste sesongene har hun voktet målet på elitelaget.

Vildes prestasjoner har gitt henne plass på aldersbestemte landslag, der hun så langt står med 20 kamper for LK00. Flere landskamper venter senere i mars når Vilde og resten av juniorlandslaget reiser til Romania for å spille Trofeul Carpati Cup.

Vi ønsker Vilde Tornes Finneide hjertelig velkommen til Oppsal Håndball!

En fornøyd Oppsaltrener Endre B. Fintland ønsker Vilde velkommen til klubben. -Dette er en veldig bra signering for Oppsal. Foto: Oppsal Håndball

Følg Oppsal Håndball på Facebook