Oppsal på Bergenstur – Oppsal Håndball

Oppsal på Bergenstur

Oslos beste damelag møter Tertnes i den 17. serierunden av årets eliteserie.

Lagene som møtes i Haukelandshallen på søndag har begge variert i prestasjonene gjennom sesongen. Tertnes har likevel plukket med seg en god del flere poeng enn Oppsal, og bergenserne er med 22 poeng på en femteplass så absolutt med i kampen om sølv- og bronsemedaljer.

I det tilsvarende oppgjøret i Oppsal Arena i oktober, var det imidlertid Oppsal som dro i land en femmålsseier. Oppsaljentene går på banen for å vinne på nytt, og dersom toppnivået hentes fram er det et scenario som slett ikke er utenkelig. Oppgjørene mellom Tertnes og Oppsal har ved mange tilfeller vært jevne, så publikum bør få servert en spennende kamp på søndag.

Merk at matchen i Haukelandshallen har avkast kl. 17.30. Du kan se den direkte på Amedias plattformer.

Følg Oppsal Håndball på Facebook