Tøff utfordring på Hamar – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Tøff utfordring på Hamar

Onsdag skal Oppsal opp mot Storhamar i den 15. serierunden i Eliteserien.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i januar, viste Oppsaljentene en krigersk innstilling, som gjorde at de lenge ledet kampen. Det buttet en del mot slutten av kampen, slik at Storhamar den gang kunne juble for poengene.

Tøffe tak da lagene møttes i Oppsal Arena for halvannen måned siden. Foto: Annick Nielsen

Storhamar ligger i øyeblikket som nummer to på tabellen, og sølvplassen har ikke hamarsingene tenkt å gi slipp på frivillig. Hamarlaget stiller derfor som klare favoritter også på hjemmebane. Laget kan se tilbake på poengdeling mot Larvik i sin siste kamp, mens de blå leverte en god innsats mot Vipers til tross for et åttemålstap.

Onsdagens match i Boligpartner Arena har avkast kl. 18.30. Dersom du ikke har anledning til å følge kampen i hallen, så strømmes oppgjøret direkte på Amedias plattformer.

Følg Oppsal Håndball på Facebook