Viktig kamp i Oppsal Arena på søndag – Oppsal Håndball

Viktig kamp i Oppsal Arena på søndag

Oppsal og Gjerpen møtes til et oppgjør som betyr mye for begge lag.

Før søndagens kamp er Oppsal på åttendeplass på tabellen.  Skienslaget ligger på kvalikkplass med samme antall poeng som bunnlagene Rælingen og Skrim, men det er bare to poeng som skiller disse tre lagene og Oppsal. En seier til Oppsal på søndag vil derfor gi armlengdes avstand til den aller nederste delen av tabellen.

Oppsal vant da lagene møttes i Skien i november, men måtte slite for poengene (30-34). Siden den tid har både eliteseriens toppscorer Melanie Bak og trener Christoffer Martinussen forlatt bortelaget. Påtroppende trener Katja Nyberg vil lede bortelaget i Oppsal Arena.

Oppsal mestscorende så langt denne sesongen; Eira Aune. Foto: Annick Nielsen

Oppsal har trent godt på den siste tiden, og jentene har tidvis imponert i kamper mot gode motstandere, selv om poengene har uteblitt. Nå venter motstand som bør matche nivået bedre, og motivasjonen er så til de grader tilstede for å hente hjem kjærkomne poeng i egen storstue.

Søndagens kamp starter kl. 18.00.  Legg turen til Oppsal Arena og gi hjemmejentene hjelp på veien mot to svært viktige poeng. Husk at håndball alltid oppleves best i hall!

Billetter får du kjøpt her