Årets første hjemmekamp – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Årets første hjemmekamp

Storhamar er første motstander i Oppsal Arena i 2019.

Eliteserien ruller videre med tøffe kamper på rekke og rad. Onsdag er det sølvjagende Storhamar som tar turen til Oppsal Arena.

I bussen fra Hamar kommer det både toppspillere og andre som kjenner Oppsal godt. Guro Nestaker forlot Oppsal til fordel for Hamar så sent som forrige sesong, og hun har allerede etablert seg som en viktig spiller på Storhamar. Og bortelagets disposisjoner styres som alltid av ex-Oppsaltrener Arne Senstad.

Storhamar kan se tilbake på et knepent tap i EHF Cupen mot tyske Bietingham i helgen, samt tap i cupfinalen mot Vipers i romjula. Det vil derfor være et vinnersugent bortelag som Oppsal møter på onsdag.

Oppsal på sin side leverte mye bra i 1.omgang borte mot Vipers på søndag. Nå gjelder det å stå to gode omganger mot enda et av landets beste lag. På hjemmebane burde forutsetningene være til stede, selv om Storhamar naturlig nok blir klare favoritter.

Dette blir for øvrig Susanne Anderssons første hjemmekamp for Oppsal. Hun har nylig ankommet klubben som ny makker til Eli Marie Raasøk i målet, etter at Sofie Svarrer Hansen valgte å satse videre i Sola.

Susanne Andersson Foto: Trond Sørøy

Susanne (f.1998) er en lovende målvakt fra Sørlandet, der hun har sin fortid fra Grane Arendal. Hun kommer til Oppsal fra 1.divisjonsklubben Flint Tønsberg.

Onsdagens kamp starter kl. 18.00. Oppsaljentene presterer best med god støtte fra publikum. Legg derfor turen til Oppsal Arena – husk at håndball alltid oppleves best i hall!

Billetter får du kjøpt her