Fortsetter seiersraden? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Fortsetter seiersraden?

Oppsal går for tredje seier på rad når Fredrikstad gjester Oppsal Arena på søndag.

Eliteseriens 8.runde står for døren, og det er også den siste serierunden før en lang pause på grunn av EM.

«Nye» Oppsal har i høst prestert veldig bra. Jentene ligger i øyeblikket på en fin-fin fjerdeplass på tabellen etter å hentet 8 poeng på de sju første kampene. Søndag venter enda en match som trolig vil bli jevn, men der hjemmebanefordel og god flyt taler for at poengene så absolutt bør kunne havne i Oppsals fang.

Fredrikstad har så langt bokført 4 poeng, noe som bare rekker til en 11.plass på en veldig jevn tabell. Uttellingen så langt er sikkert vesentlig svakere enn ambisjonene før seriestart. Østfoldingene, som har vunnet mot Fana og Molde, spilte semifinale i NM i midtuka mot Storhamar. Der ble de grundig slått etter en svak åpning på kampen. I 2.omgang viste imidlertid laget bedre klasse, og de skal derfor på ingen måte undervurderes av Oppsal.

Søndagens kamp starter kl. 18.00. Oppsaljentenes sjanser øker vesentlig med god støtte fra publikum. Møt derfor i Oppsal Arena – husk at håndball alltid oppleves best i hall!

Billetter får du kjøpt her

Følg Oppsal Håndball på Facebook