Spennende søndagskamp – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Spennende søndagskamp

Oppsal skal til Skien for å møte Gjerpen i den 7. serierunden.

Etter den glimrende innsatsen mot Tertnes søndag som var, knytter det seg forventninger til Oppsal i helgens oppgjør. De blå skal møte laget som i øyeblikket ligger på bunnen av tabellen etter en seier på de seks første kampene.

Årets eliteserie er likevel, med unntak for et par av topplagene, usedvanlig jevn, der stort sett alle kan slå alle. Nivåforskjellene er små, og det laget som har en dårlig dag på jobben vil som regel måtte se langt etter poengene.

Gjerpens ene seier kom mot Rælingen for fire uker siden, mens siste kamp for telemarkingene endte med tomålstap for Fana. Spilleren å se særlig opp for hos Gjerpen er fjorårets toppscorer i eliteserien Melanie Bak. Den danske bakspilleren, som nylig ble tatt ut i Danmarks bruttotropp til EM, troner også øverst på målstatistikken så langt i år med 45 mål på de første seks kampene.

Oppsal reiser til Skien med mye selvtillit i bagasjen. Dersom jentene finner samme innstilling og tæl som de viste mot Tertnes sist, vil det bli gøy å være Oppsalsupporter i Skienshallen søndag kl. 18.00.

Kampen strømmes direkte på Amedias plattformer.

Følg Oppsal Håndball på Facebook