Møter Tertnes i Oppsal Arena – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Møter Tertnes i Oppsal Arena

Den sjette serierunden står for tur på søndag.

Søndagens motstander ligger på fjerdeplass på tabellen etter å ha kapret 6 poeng så langt. Det er to poeng mer enn Oppsal, som i øyeblikket innehar 8.plassen på tabellen.

Tertnes har, som Oppsal, variert noe i prestasjonene så langt i serien. Nest siste seriekamp endte med 5-målstap for Fredrikstad, men bergenserne varslet stigende form sist ved kun å tape med to mål for suverene Vipers. Oppsal, som startet sesongen med to seire, står nå med tre tap på rad i serien.

Kampene mellom Oppsal og Tertnes har som regel vært jevne de siste sesongene. Med bedre flyt i angrepsspillet til Oppsal så vil poengtørken så absolutt kunne være over på søndag. Hjemmelagets sjanser vil øke med god støtte fra tribunen, så vi håper mange finner veien til Oppsal Arena søndag kl. 18.00!

Husk at håndball oppleves best i hall – billetter forhåndskjøper du her

Følg Oppsal Håndball på Facebook