Cup-onsdag på Jæren – Oppsal Håndball

Cup-onsdag på Jæren

Onsdagen står i cupens tegn når Oppsal spiller kvartfinale mot Sola.

Sola tilbringer sesongen i 1.divisjon etter lagets noe overraskende nedrykk fra Eliteserien. Oppholdet på nest øverste nivå vil bli høyst kortvarig for årets Sola-lag holder høyere sportslig kvalitet enn sist sesong. Jærbuene er blant annet forsterket med Malin Holta som har vendt hjem fra opphold i franske Nantes.

Sola er ubeseiret i 1.divisjon så langt, og dokumenterte lagets solide nivå og gode form ved å slå ut Larvik i forrige NM-runde. Oppsal, som tok seg til kvartfinalen på bekostning av 2.divisjonslaget Haslum, vil virkelig måtte treffe toppnivået om det skal bli avansement til semifinalen.

Foto: Annick Nielsen

Oppsals juniorjenter måtte si takk for seg etter et knepent kvartfinaletap for Sola for et par uker siden, og det var nettopp Sola som slo Oppsal ut av cupen i fjor. Det hersker derfor overhodet ingen tvil om at en Oppsaltriumf på Jæren ville smakt usedvanlig godt på onsdag.

Kvartfinalen i Åsenhallen har avkast kl. 18.oo og vises direkte på handballtv.com.

Følg Oppsal Håndball på Facebook