Oppsal vs Byåsen – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Oppsal vs Byåsen

Onsdag er det klart for en høyinteressant eliteseriematch i Oppsal Arena.

Det har ikke helt gått på skinner i innledningen av sesongen for onsdagens gjester.  Før seriestart ble trønderne nevnt som en svært aktuell medaljekandidat, men etter fire serierunder står laget fremdeles uten seier. Det har kun blitt to poeng så langt, etter uavgjorte oppgjør mot Rælingen og Fana.

Mer jubel i leiren til de blå på onsdag? Foto: Annick Nielsen

Oppsal har hentet to poeng mer, etter seire mot nettopp Rælingen og Fana. Oppsal møtte for øvrig Byåsen til treningskamp i slutten av august, og den var jevn. Alt skulle ligge perfekt til rette for en tett batalje også på onsdag.

Møt opp og støtt hjemmejentene fram til nye poeng på onsdag. Håndball oppleves best i hall – velkommen til Oppsal Arena!
Billetter forhåndskjøper du her

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook