Spillerstall 2018/2019: #31 Sofie Svarrer Hansen – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Spillerstall 2018/2019: #31 Sofie Svarrer Hansen

Dagens spillerpresentasjon er vår målvakt Sofie Svarrer Hansen

Foto: Morten Schau

 

 

Moderklubb: Team Esbjerg

Tidligere klubber: Team Esbjerg, Sønderjyske og Boden Handboll

Alder: 23

Posisjon: Målvakt

Jobb/studier: Barneveileder i barnehage

 

 

 

Har du andre interesser ?
Matlaging, trening, opplevelser i naturen og helst med gode venner eller familie. Jeg liker også å spille PlayStation eller lese en god bok.

Hvorfor valgte du håndball?
Fordi det er gøy og vanskelig på samme tid,  og det er spennende for meg. Så lenge det er utfordrende er jeg alltid interessert, også er det jo den beste sporten i verden.

Hvorfor falt valget på Oppsal?
Oppsal passet godt som neste steg i min karriere også er det noe helt annet enn det jeg kommer fra. Jeg lærer noe nytt her i Oslo hver dag – og det er grunn nok i seg selv synes jeg.

Hva ser du mest frem til denne sesongen?
Jeg ser mest frem til at få poeng i kampene. Vi kommer til å måtte kjempe for alle poengene og det bli vanskelig.  Men det er ikke noe som er bedre enn å ta to poeng når du har kjempet en hel uke, kanskje en hel sesong for å forberede deg best mulig – og at det da ender med seier etter 60 minutter.

Hvordan tror du det går?
Jeg tror på sluttspillplass, så får vi se hva som skjer etter det.

Har du noen tips til Oppsals barne og ungdomsspillere?
Hvis du arbeider og trener hardt klarer du det du vil, selv om du kanskje ikke er håndballens største talent, kommer du veldig langt med personlighet, så vær deg selv – og uansett, det viktigste at du har det gøy!

Hva er ditt beste håndballminne?
Jeg har ikke noe bestemt minne. Men jeg har altid elsket at være på tur med laget mitt. Allerede fra vi var helt unge og spilte turneringer til å spille internasjonale turneringer som proffesjonell. Det har alltid vært fantastisk å få reise med håndballen.