Bare nesten for J18 – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Bare nesten for J18

Det ble som ventet jevne kamper i helgens Lerøykvalifisering, der Oppsal dessverre tapte nøkkelkampene.

Som ventet stod kampen om de to plassene i Lerøyserien mellom tre lag; Flint, Nærbø og Oppsal. Oppsal møtte Flint i første kamp, og det ble en superspennende match der vestfoldingene til slutt kunne juble for ettmålsseier (17-18).

Foto: Annick Nielsen

Når Nærbø senere på lørdag slo Flint ganske klart, samtidig som Oppsal enkelt vant over Bossekop, var hjemmejenten nødt til å ta poengene mot Nærbø på søndag for å passere Flint på tabellen. Igjen var spenningsnivået høyt gjennom hele kampen, men dessverre holdt det ikke helt inn for Oppsal (20-22). Dermed ble det Nærbø og Flint som går til Lerøyserien.

Foto: Annick Nielsen

Alle resultatene fra kvalifiseringsrunden i Oppsal Arena

Trener Tommy Langås oppsummerer: -Vi leder store deler av kampen mot Nærbø, men blir for unøyaktige når det skal avgjøres mot slutten med dårlige valg som vi blir straffet for både i forsvar og angrep. Men det var absolutt den beste kampen i helgen.  -Mot Flint som var kampen vi burde vinne for å spille Lerøy så åpnet vi helt fint med tre mål ledelse 7-4 halvveis i 1.omgang og vi spilte hverandre gode. Resten ble en evig kamp for å finne tilbake til samspillet og den gode rytmen, Det blir isteden en individuell kamp der laget kollapser helt. Litt surt at vi fikk sesongens dårligste kamp når vi minst trengte det, men lærdommen er at vi alle må gjøre jobben uansett lag og motstander, avslutter Tommy Langås.

Mange av jentene får en ny spennende utfordring i Oppsal Arena allerede på tirsdag når det skal spilles kvartfinale i junior-NM mot Sola.

Følg Oppsal Håndball Rekrutt på Facebook