Søndagskamp i Molde – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Søndagskamp i Molde

Oppsal skal søndag til Romsdal på jakt etter nye eliteseriepoeng.

Molde Arena er åsted for det som kan bli en spennende match. Molde har åpnet serien litt haltende med 1 poeng på de to første kampene. I cupen borte mot Tertnes i midtuka hadde trener Helle Thomsen fått mer orden i rekkene. NM-kampen endte med storseier 17-28 til romsdølingene.

Oppsal, som har 4 poeng på tre kamper, har vist mye bra så langt i sesongen. Prestasjonene varierer som ventet noe, men når jentene først er på kan de matche de fleste lagene på øverste nivå. Dersom det skal bli poeng med hjem fra Molde, er det imidlertid nødvendig å være med fra start på søndag.

Ut fra hjemmebanefordel og cupkampen mot Tertnes må Molde bære et lite favorittstempel, et utgangspunkt som bør passe tente Oppsaljenter perfekt.

Blir det jubel for de blå i Molde også? Arkivfoto: Annick Nielsen

Kampstart i Molde Arena er søndag kl. 18.00. Kampen strømmes direkte på Amedias plattformer.

Følg Oppsal Håndball på Facebook