Tre på rad for Oppsal? – Oppsal Håndball
Foto: Annick Nielsen

Tre på rad for Oppsal?

Søndag jakter Oppsal sesongens tredje strake seier i Eliteserien.

Motstander denne gang er Skrim, og det ligger i kortene at det kan bli en jevn match. Begge lag slo Fana med nøyaktig samme resultat (29-27), og de er også av mange eksperter tippet å havne nær hverandre på tabellen når den endelige fasiten er klar til våren.

Så langt står Oppsal med full poengpott etter to kamper, og laget har fått nøyaktig den åpningen på serien en hadde håp om. Selv om nivået på lagets prestasjoner har variert, viser spillergruppa lagmoral, spilleglede og innsats som gjør at seier og to poeng vil kunne være mulig også i Kongsberghallen.

Kampstart på søndag er kl. 18.00.
Dersom du ikke skal se kampen i hall, se info om hvor du kan se kampen.

Følg Oppsal Håndball på Facebook

 

Oppsals neste hjemmekamp er 4.runde i NM mot Haslum onsdag 3. oktober kl. 19.00.