Endelig seriestart – Oppsal Håndball
Foto: Andreas Kristoffer Berge

Endelig seriestart

Ventetiden er over for Oppsal. Søndag starter Eliteserien 2018/19 i Marikollhallen.

Seriespillet åpner med et spennende nabooppgjør i Marikollhallen, der nyopprykkede Rælingen er vertskap.  Rælingen, som ble nummer tre i fjorårets 1.divisjon, fikset opprykket ved å slå Sola i play-off.

Skal vi tro Oppsaltrener Endre B. Fintland, er det stor sannsynlighet for at søndagens åpningskamp blir jevn. -Jeg vurderer dette å være en 50/50-kamp som kan vippe begge veier. Vi trenger å sette et godt forsvar mot en motstander som har stor variasjon i angrepsspillet med avslutninger fra alle posisjoner. Får vi til forsvaret, tror jeg sjansene for seier bør være gode. Jentene er ihvertfall veldig motiverte og svært spillesugne, forteller Endre B. Fintland.

Det er lov å tro på jubelscener for «nye» Oppsal på søndag. Foto: Annick Nielsen

Rælingen spilte også en sesong i eliteserien for to år siden. Da vant lagene hver sin kamp. Svaret på hvordan det ender på søndag får du ved å besøke Marikollhallen, der avkast tas kl. 18.oo. Dersom du ikke skulle ha anledning til å se kampen i hallen, vises den på handballtv.com.

Følg Oppsal Håndball på Facebook