Oppsal videre til 4. runde i cupen – Oppsal Håndball
Foto: Oppsal Håndball

Oppsal videre til 4. runde i cupen

Komfortabel seier på Lillehammer.

Oppsal spilte i kveld 3 runde i cupen mot 2. divisjonslaget LFH09.  Det endte med en komfortabel seier med sluttresultat 15-30.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jentene gjennomførte en fin kamp, og trener Endre B. Fintland rullerte mye på laget gjennom kampen. Verdt å merke seg igjen var fine innhopp av rekruttjentene Lorin Sendi og Stine Holtedahl som begge bidrar meget bra og viser seg frem.

Oppsal står bra og tålmodig i forsvar gjennom kampen, og de har et bra målvaktspill, men selv om det ble en komfortabel seier nå i kveld, så bommes det på alt for mange sjanser gjennom hele kampen. Sett under ett var kampen i kveld en god generalprøve før serien starter for for fullt til søndag.

 

 

 

 

 

 

 

 

KAMPFAKTA
LFH09 – Oppsal 15- 30 (7-18)
NM kvinner,  3. runde
Jorekstadhallen 5. september 2018

Oppsal: Eli Marie Raasok, Sofie Svarrer Hansen – Mariann Gabrielsen (1), Eira Aune (3), Emma Skinnehaugen (2), Synne Wikstrøm (1), Hanne Andve (3), Sara Sætre Rønningen (4), Ricke Bøttger (3), Vilde Andersen Vinje, Guro Lundtveit Svennevig (1), Lina Marie Jensen, Lorin Sendi (2), Stine Holtedahl (1), Pernille Normann Eriksen (4) og Frida Nåmo Rønning (5).

Utvisninger: Oppsal: 3×2 min; LFH09: 1×2 min
Dommere: Sindre Emil Bogar og Alexander Sæthern

Cupens 4.runde trekkes 13. september.

Oppsal serieåpner borte mot Rælingen søndag 9. september, mens første hjemmekamp i Eliteserien 2018/19 er mot Fana i Oppsal Arena tirsdag 18. september. Se hele terminlisten her.